Události: YUMJAM22 - TŘETÍ CHOD

Gamejam 25. - 26. 6. 2022 v prostorách oboru Game Art na Francouzské 99 v Brně.

Všechny herní nadšence ze středních a z 2. stupňů základních škol opět zveme na naši již třetí gamejamovou akci!

Cílem události je vytvořit v krátkém čase jednoduchou digitální či deskovou hru na společné zadané téma. Na projektu můžete pracovat jako jednotlivci či v týmech sestavených na místě.

Gamejam se uskuteční v prostorách oboru Game Art a to od sobotního rána 8:00 do nedělního večera 17:00, kdy si hotové výtvory společně otestujeme a představíme - akce tedy oficiálně skončí v nedělní večer 20:00. V průběhu vám bude k dispozici technické zázemí oboru i možnost konzultací od lektorů herní tvorby.

Chtěli byste s herní tvorbou začít, ale máte obavu, že nejste na takovou výzvu dostatečně připravení? Můžeme vás ujistit, že právě gamejam je super příležitost, jak si jakoukoliv část herního vývoje vyzkoušet. Ať jde o ilustraci, modelování, programování, navrhování mechanik či levelů, zvukařinu či psaní scénáře, rádi se sejdeme jak s naprostými nováčky, tak i s těmi, kteří se hrám věnují delší dobu.

Pokud vás událost zaujala, neváhejte se přihlásit přes registrační google-formulář a navštivte náš discord, kde budete moci hlasovat o tématu a dozvíte se bližší informace k akci.