Události: YUMJAM 4.0

Gamejam 3. - 4. 12. 2022 v prostorách oboru Game Art na Francouzské 99 v Brně.

yumjam4plak

Po půl roce zveme všechny tvůrčí nadšence ze SŠ a 2. stupňů ZŠ na další YumJam!

Cílem akce je v krátkém čase vytvořit jednoduchou digitální či deskovou hru, na které můžete pracovat jak v týmu, tak i jako jednotlivci. Akce se neváže na jiný větší game jam, ale i tak věříme, že do tvorby dáme maximum, protože kdo by nechtěl mít hezkou hru na svém itch.io profilu.

Tvořit budeme v Brně v prostorách oboru Game Art (Francouzská 99) a to od sobotního rána 8:00 do nedělního večera. Konec práce plánujeme na 17:00, abychom si pak výtvory mohli vzájemně odprezentovat a zahrát. Oficiálně pak budeme končit v 20:00 večer.

V průběhu celé akce vám bude k dispozici technické zázemí oboru a možnost konzultací od lektorů herní tvorby.

Pokud máte obavu, že nejste na takovou výzvu dostatečně připravení, můžeme vás ujistit, že právě gamejam je výborná příležitost, jak si jakoukoliv část herního vývoje vyzkoušet a takzvaně si ušpinit ruce. Ať jde o ilustraci, modelování, programování, game design, stříhání kartiček, zvukařinu či psaní scénáře, rádi se sejdeme jak s naprostými nováčky, tak i s těmi, kdo se herní tvorbě věnují delší dobu.

A ve chvíli kdy se vám nesejde vlastní tým, taky se nic neděje, můžete se na místě domluvit s ostatními účastníky, případně zkusit něco úplně sami s naší podporou. :)

Pokud vás událost zaujala, neváhejte se přihlásit přes tento registrační google-formulář a navštivte náš discord, kde se budete pdozvídat bližší informace k akci.